Doctor Linda Miles

Co-Fondator si Dezvoltator Sef al companiei Derma e®

Doctorul Linda Miles , Co-Fondator si Dezvoltator Sef al companiei Derma e®, a combinat expertiza ei in medicina complementara si biotehnologie pentru mai mult de trei decenii, fiind un pionier in dezvoltarea produselor performante de ingrijire naturala.

In calitate de practicant in domeniul sanatatii si lider in afaceri al industriei, doamna doctor Linda a fost in fruntea tranzitiei culturale spre produsele de sanatate naturale.”Unii inca ma mai intreba care este beneficiul folosirii produselor naturale, si eu le raspund mereu ca ”natura stie cel mai bine””, spune doamna doctor Linda. ”Puterea naturii este impresionanta, si de multe ori nu putem recrea acea complexitate si armonie intr-un laborator prin folosirea ingredientelor sintetice. Natura ne asigura agenti de vindecare care sunt superiori ca si performante alternativelor chimice - antioxidantii sunt cel mai bun exemplu. Multi oameni gresesc crezand ca produsele naturale inseamna ca nu sunt la fel de puternice ca restul. Noi schimbam ideologia si am demonstrat in repetate randuri, cu ajutorul mijloacelor stiintifice , ca produsele naturale pot fi chiar mai eficiente decat cele sintetice.

Pentru partea de medicina holistica din pasiunea ei de-o viata, doamna doctor Linda a primit numele de Doctor De Medicina Orientala, din partea statului New Mexico. Ea a obtinut masteratul in medicina orientala de la Colegiul de medicina Orientala si este licentiata in practicarea acupuncturii. O data pe saptamana, doamna doctor Linda face tratamente  de acupunctura si cu plante chinezesti pentru clientii MEND. MEND, (Infrunta fiecare nevoie cu demnitate) este o organizatie non-profit care ajuta la amortizarea efectelor saraciei printr-o abordare umanitara si holistica.

In timpul liber, doamnei doctor Linda ii place sa calareasca, sa escaladeze, sa campeze, ii place skiingul pe apa si gradinaritul organic cu compostul viermelui rosu. Este pasionata de animale, si adora sa isi petreaca timpul cu caii, cainii si pisicile pe care le detine, dar si sa creasca Matasoase Chinezesti, o specie de gaini numita astfel pentru penele ei unic de matasoase.

Doamna doctor Linda si sotul ei Ron traiesc la o ferme de 3 hectare in Acton, California, inconjurati de animale. Ei au doua fiice, Sonny si Kristy, care impartasesc interesul mamei in stiinta si vindecare. Fata cea mare, Sonny a absolvit Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), a activat doi ani in Peace Corps in Paraguay si este la ora actuala medic rezident la Universitatea din California, San Francisco. Fata cea mica, Kristy este absolventa a Universitatii Tufts si este in prezent licentiata ca doctor de medicina veterinara in Massachusetts.

 

Alte realizari :

-Licenta in Biologie de la Universitatea din California, Los Angeles

-Masterat in Administrarea Afacerilor de la Universitatea Statului California

- Membru al Societatii Chimistilor Cosmetici