Formulele noastre derma E

Ce anume face ca produsele companiei Derma e® sa fie atat de speciale? Mai multe! Prin combinarea ingredientelor naturale, a avansurilor in biotehnologie, a anilor de experienta in formulare si a grijei pentru mediul inconjurator, compania Derma e® creeaza produse puternice terapeutice, care sunt  prietenoase nu numai  cu  pielea, dar si cu pamantul.

Iata ce va garantam cand ne cumparati produsele:

Fara parabeni

Nici unul din  produsele din gama companiei Derma e® nu contine parabeni. Derma e®  foloseste un sistem avansat de conservanti, care este considerat sigur de catre industria de produse naturale.

Fara gluten

Compania Derma e® este constienta ca unii indivizi cu intoleranta la gluten ar putea avea o reactie alergica cand glutenul este aplicat direct pe piele. Suntem mandri sa va anuntam ca odata cu reformularea cremei Stop Itch, niciun produs al companiei Derma e®  nu mai contine gluten.

Fara OMG

Compania Derma e® nu creeaza niciodata produse cu ingrediente care contin OMG (Organisme Modificate Genetic).

Vegetariene/vegane

Toata linia de produse a companiei Derma e® este 100  % vegetariana si vegana. Formulele de ingrijire a pielii ale companiei Derma e® nu contin produse de origine animala si compania nu testeaza produsele pe animale.

Fara  cruzime

Filosofia companiei Derma e® ia in considerare bunastarea animalelor. Ca urmare, compania nu testeaza produsele pe animale, si formulele noastre nu contin produse de origine animala. Toate formulele sunt potrivite vegetarienilor.

Fara uleiuri minerale si lanolina

Compania Derma e® nu formuleaza niciodata cu ingredientele comedogenice ( care blocheaza porii), uleiul mineral sau lanolina. In plus , uleiul mineral provine din familia petrolului si poate fi contaminat cu agenti cancerigeni. Lanolina este un produs animal si de aceea este interzisa in formulele companiei Derma e®.

Reciclabile

Compania Derma e® sustine ecologia si responsabilitatea oamenilor fata de pamant. Produsele companiei Derma e® sunt facute din material reciclabil.

Ingrediente de calitate

Ingredientele de calitate duc la produse de calitate. Compania Derma e® evalueaza cu rigorozitate de unde provine fiecare ingredient pentru a se asigura ca fiecare sursa are suficiente masuri de controlul calitatii. In plus, fiecare sursa este calificata sa asigure ca metoda de recoltare si fabricare folosita este durabila si calitativa. De asemenea, compania Derma e® obtine uleiul de palmier rosu din surse documentate, de incredere.