O scrisoare de la Doamna Doctor Linda

Buna ziua!

Voi profita de aceasta ocazie sa ma prezint. Ma numesc doctor Linda Miles si sunt atat dezvoltator sef cat si co-foundator  al companiei Derma e® , dar ma consider in primul rand un om care vindeca. In calitate de doctor de medicina orientala si practician holistic, sunt  preocupata de sanatatea cat si starea dumneavoasta de bine. In decursul  celor 30 de ani de experienta de cand creez produse naturale de ingrijire a pielii, am invatat ca trupurile noastre au o capacitate incredibila de a se vindeca. Daca adoptam un stil de viata sanatos si folosim produse puternice naturale, putem restabili armonia trupurilor noastre pentru o sanatate optima si o piele frumoasa.

Eu cred cu tarie ca pielea noastra este expresia exterioara a sanatatii interioare. Nu putem avea o piele sanatoasa fara un stil de viata sanatos si un corp sanatos. Pentru a ajuta la protejarea corpului si  pielii, eu recomand o dieta echilibrata cu fructe si legume proaspete, un supliment bogat in anti-oxidanti  si  doza recomandata de 8 pahare de apa pe zi, exercitii, somn suficient pe parcursul noptii si minimizarea stresului.

Pentru un corp sanatos si o piele frumoasa este de asemenea important sa fiti constienti de nivelul toxinelor la care sunteti supusi zilnic. Consumul de mancaruri si bauturi care contin zahar, expunerea indelungata la soare, fumul de tigara inhalat indirect si stresul pot produce o incarcatura toxica in corpul dumneavoastra. Cand toxinele sunt produse sau absorbite de catre corp, radicalii liberi incearca sa compenseze. Radicalii liberi sunt atomi foarte reactivi care vatameaza celulele din corp si contribuie la formarea liniilor fine si a ridurilor, la schimbarea tonului pielii, la hiperpigmentare cat si la aparitia altor semne de imbatranire sau cancer de piele. In interiorul corpului uman, radicalii liberi joaca un rol in dezvoltarea diverselor boli incluzand cancerul, bolile de degenerare si bolile cu specific inflamator, precum si procesul de imbatranire.

Antioxidantii sunt modul natural de protectie a organismului impotriva radicalilor liberi; ei ajuta la oprirea radicalilor liberi inainte ca acestia sa distruga celule. Exista sute de antioxidanti: spre exemplu, Acidul Alfa-Lipoic este produs de corpul uman pe cand altii precum vitamina E si vitamina C trebuie consumati. Antioxidantii sunt de obicei intalniti in fructe, legume si nuci. Antioxidantii diferiti, functioneaza putin diferit , dar conlucreaza intr-o sinergie pentru a pastra corpul si pielea sanatoase.

Cu toate ca pielea isi primeste nutrientii din sange, primind astfel o parte din antioxidantii pe care ii consumam, studiile au aratat ca aplicarea antioxidantilor direct pe piele este cea mai rapida metoda de a ne proteja si hrani pielea. Tratarea pielii cu creme si seruri bogate in antioxidanti poate imbunatati si preveni aparitia ridurilor si a liniilor fine, poate ajuta la reducerea inflamatiilor , chiar si la recapatarea texturii, elasticitatii si culorii naturale a pielii.

Sanatatea si pielea dumneavoastra sunt prioritatile mele principale ca si dezvoltator sef al companiei Derma e®. La compania Derma e®, cream produse de calitate inalta cu efecte optime care sa ingrijeasca pielea dumneavoastra. Noi folosim ingrediente naturale si puternice, bazate pe studii stiintifice, integrate cu grija in cele mai noi si eficiente sisteme de livrare, pentru a crea produse care sa ofere rezultate vizibile si sa optimizeze sanatatea pielii dumneavoastra.

Toate cunostintele mele, experienta si cercetarea au fost canalizate in crearea unei companii etice care are ca obiectiv principal furnizarea catre dumneavoastra, stimatul nostru client, cu formule naturale care iti hranesc pielea cu adevarat. Folosind produse cu ingredienti activi, naturali, livrati in mod eficient pielii dumneavoastra, puteti fi sigur ca in timp, pielea dumneavoastra va fi mai sanatoasa si va arata mai bine ca niciodata.     

                                               Cu Stima,      

Linda Miles