DESPRE NOI

 

Derma E nu-si are inceputurile  intr-un salon de cosmetica sau intr-o sala de consiliu.

Ne-am lansat intr-un magazin de produse bio din Sudul Californiei. Primul nostru produs a fost un borcanel de 120 mg de crema hidratanta cu vitamina E.

Oamenii au fost placut surprinsi de rezultatele cremei astfel incat au inceput sa  o recomande mai departe. De-alungul anilor am lansat produse extraordinare, toate bazate pe increderea noastra ca sanatatea pielii poate fi vizibil imbunatatita prin combinatia potrivita de vitamine, nutrienti sanatosi si o hidratare puternica.

 In prezent am devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse naturale pentru ingrijirea fetei din SUA. Ne bazam succesul pe ingrijirea clientilor nostri cu produse care redau aspectul sanatos al pielii si pe o etica de management care promoveaza sanatatea lumii intregi.

Misiunea noastra

Ne dorim ca Derma E sa devina cel mai de incredere brand pentru tratarea naturala a tuturor problemelor pielii prin intelegerea potentialului a celor mai eficiente ingrediente naturale.

Vom exploata puterea celor mai bune vitamine, antioxidanti si plante pentru a imbunatati conditia pielii pentru toti acei oameni constienti de importanta sanatatii din toata lumea.

Dezvoltarea noastra va fi sustinuta de pasiunea noastra pentru ceea ce facem, de calitate si de integritate. Vom fi organizatia care se va ingriji de binele clientilor, al  angajatilor , a comunitatii din care facem parte si a intregii lumi.